LANDSBYGDS-
UTVECKLING

Landsbygden är fantastisk. Jag har själv gjort en förflyttning från Global Marknadschef med resor världen över till att idag bedriva verksamhet på landsbygden. Jag älskar det. Under mina föreläsningar delar jag med mig av egna erfarenheter och ger konkreta tips på vad landsbygdsutvecklingen kan lära sig av framgångsrika företag – både när det kommer till utvecklingsarbetet och hur man ökar attraktiviteten genom digital kommunikation.

Ge ert arbete och ert nätverk en energi-boozt och ta del av flertalet konkreta tips! Bland tidigare nöjda kunder finns bland annat Landsbygdsdagarna, Nationella Leaderträffen och Bygd och Stad i Balans. 

Det här var otroligt lyckat! Jerry borde vara en stående punkt på samtliga landsbygdskonferenser i Sverige! Visionärt, konkret och fulladdat med tips som levereras i högt tempo och med en verklig passion för landsbygdsutveckling. Mycket inspirerade!
Annicka Gunnarsson, projektledare för Landsbygdsdagarna 2017

Intervju från Landsbygdsriksdagen på Åland 2018.

FÖRELÄSNING I
EN LEVANDE LANDSBYGD
– TILLSAMMANS FÅR VI DET ATT HÄNDA!

En otroligt populär föreläsning som hyllats av åhörare från hela Sverige – såväl kommuner, företagare och organisationer. Denna föreläsning tangerar “Destinationsutveckling” men lägger än mer fokus på just landsbygdens möjligheter. Under föreläsningen tar vi upp grunden som får en landsbygd att växa – Samsyn, Särskiljning och Samarbete. Föreläsningen är fylld med inspirerande exempel och konkreta tips på hur man går tillväga för att lägga grunden till en levande landsbygd – tillsammans.
Tid: 60 – 90 min
Pris: 29 000 kr ex moms, resa och boende.

MER OM FÖRELÄSNINGEN:
En Levande Landsbygd  – Tillsammans får vi det att hända >>

FÖRELÄSNING II
DIGITALISERA LANDSBYGDEN
– SÅ ÖKAR VI ATTRAKTIONEN!

Landsbygden är fantastisk – men den digitala närvaron måste förbättras om vi ska öka attraktionen och få fler innevånare, besökare och företagssatsningar. Under denna föreläsning går vi igenom hur man går tillväga för att ökar sin synbarhet, bygger förtroende och konverterar detta till besök eller inflyttning. Föreläsningen tangerar “Platsmarknadsföring” och “Marknadsföring – En ny Era” men under denna fokuserar vi på just landsbygdens digitala möjligheter och går igenom exempel från runt om i Sverige.
Tid: 60 – 90 min. Eller som workshop 1-3 timmar.
Pris: 29 000 kr ex moms, resa och boende.

MER OM FÖRELÄSNINGEN:
Digitalisera Landsbygden – Så ökar vi attraktionen >>

WORKSHOP
DIGITALISERA LANDSBYGDEN
– SÅ ÖKAR VI ATTRAKTIONEN!

Utifrån föreläsningen “Digitalisera Landsbygden” utökar vi tiden så att deltagarna får tid att arbeta med just sin region, stad, by eller verksamhet. Workshopen passar både relativt erfarna och nyfikna nybörjare. Tillsammans hjälps vi åt att ta nästa steg.
Tid: 2-3 timmar.
Pris: 35 000 kr ex moms, resa och boende.

MER OM WORKSHOPEN:
Digitalisera Landsbygden – Så ökar vi attraktionen >>

Intervju under Svensk-Finska Landsbygdsriksdagen på Åland 2018