Bygg ett starkt Varumärke (60-90 min) 29 000 kr >>
Marknadsföring En Ny Era (60-90 min) 29 000 kr >>
Varumärke och Marknadsföring (3-4 h) 35 000 kr >>

VARUMÄRKE & MARKNADSFÖRING

Framröstad till bland annat Sveriges Bästa Marknadschef, Årets Landsbyggare och Årets Företagare och nomineringar till Stora Turismpriset och Årets Platsmarknadsförare delar Jerry med sig av sin mångåriga erfarenhet av framgångsrikt varumärkesbyggande och marknadsföring.

Välj mellan inspirerande föredrag fyllda med praktiska tips som ni kan komma igång med direkt eller workshops där teorier och tips blandas med uppgifter där ni arbetar med just er verksamhet.

Vill du ses och diskutera era möjligheter och utmaningar – boka in ett personligt möte.

Jerry har bokats till några av Sveriges främsta varumärkesdagar och har ofta fått återvända för att dela med sig av fler tips och tekniker. Ta vara på denna möjlighet!

““Jerry gör tydligt att det inte finns några genvägar och visar med all tydlighet varför han anses vara en av Sveriges bästa marknadschefer.”
Varumärkesdagen.

Bäst på Varumärkesdagen: Jerry Engström @Fjallraven”
The Brand Man.

“Man blir nästan irriterad. Jerry påpekar saker som man vet är så viktigt att reda ut men så sällan tar sig an. Nu har vi verktygen för att komma igång.”
Guldnyckeln

FÖRELÄSNING
BYGG ETT ENASTÅENDE VARUMÄRKE

Hur bygger man egentligen ett starkt varumärke? Under denna föreläsning blandar jag teori med egna erfarenheter och går igenom fem beståndsdelar som tillsammans skapar förutsättningarna för ett hållbart varumärkesarbete.

Pris: 29 000 kr ex moms, resa boende.
Tid: 60 – 90 min
Mer om Föreläsningen:
Ett enastående varumärke >>

FÖRELÄSNING – NYHET!
MARKNADFÖRING – EN NY ERA!

Vi är just nu inne i en helt ny epok inom kommunikation. Under denna föreläsning ger jag dig nycklarna för att lyckas skapa uppmärksamhet, förtroende föra dialog och konvertera till köp. Föreläsningen går igenom förutsättningarna för att lyckas samt de senaste taktiska tipsen inom Sociala Medier.

Pris: 29 000:- ex moms, resa boende.
Tid: 60 – 90 min
Mer om Föreläsningen:

Marknadsföring – En ny era >>

“BOLLA IDÉER”
PERSONLIGT MÖTE

Vill du ses och under fyra timmar bolla tankar och idéer om just ditt företag eller organisation? Vi kan se över ert varumärke, er strategi, er handlingsplan, marknadsplan eller kommunikation och närvaro på sociala medier.

Pris: 29 000:- ex moms, resa och boende.
Tid: 4 timmar
Mer om personligt möte:

Personligt Möte ( 4 timmar) >>

WORKSHOP I
ETT STARKT VARUMÄRKE

I en ökad konkurrens får ditt varumärke än större betydelse för din framgång. Jerry hjälper ditt företag eller en samling av flera företag att gå igenom nio steg som behövs för ett stabilt och långsiktigt varumärke samt ger en grund för framtida strategiarbeten och marknadsplaner.

Pris: från 30 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: Heldag
Deltagare: 1 – 10 företag
Mer om Workshopen:

Bygg ett starkt Varumärke >>

WORKSHOP II
STRATEGI OCH HANDLINGSPLAN

En fortsättning på Workshop I där vi utifrån er varumärkesplattform och under åtta timmar arbetar fram grunden för en tydlig strategi och effektiv handlingsplan. Totalt går vi igenom nio steg där vi utgår från nuläget, möjligheter och hot och avslutar med att landa i en konkret plan som du kan börja arbeta med direkt efter workshopen.

Pris: från 30 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: Heldag
Deltagare: 1 – 10 företag
Mer om Workshopen:

Strategi & Handlingsplan >>