FÖRELÄSNINGAR – JERRY ENGSTRÖM

Jerry Engström är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom varumärkesbyggande, marknadsföring och destinationsutveckling. Jerry är även en populär föreläsare inom entreprenörskap och anlitas också för att inspirera medarbetare i företag och ungdomar som är på väg ut i arbetslivet.

Det som skiljer Jerry från många andra föredragshållare är att han med energi, passion och humor inte bara kan beskriva de bakomliggande faktorerna till utveckling, han har även genomfört dem själv och bland annat framröstats till Sveriges Bästa Marknadschef, vunnit priser som Årets Nyföretagare och även nominerats till Stora Turismpriset.

Klicka vidare för att läsa mer om respektive föreläsning. Innan föreläsningarna sker alltid ett telefonmöte på cirka 30 minuter för att kunna anpassa föreläsningen så den passar just ditt evenemang, företag, organisation eller destination samt uppfyller beställarens syfte och maximerar värdet för åhörarna.

Vilka har anlitat Jerry? Kolla in Schema >>

FÖRELÄSNINGAR
TURISM & PLATSMARKNADSFÖRING >>

Nominerad till Placebrander of the Year och Stora Turismpriset efter bara tre år. Jerry visar på hur platser växer om man skapar samsyn, särskiljning och samarbetar. Ett föredrag som alla som arbetar med turism bör lyssna till för att ta nästa steg i sin utveckling. Nu även ytterligare föreläsning “Platsmarknadsföring – Så får du uppmärksamhet och fler besökare”.
Tid: 60 min – 4 timmar
Pris:
fr. 29 000 kr

FÖRELÄSNINGAR
VARUMÄRKE & MARKNADSFÖRING >>

Hur bygger man egentligen ett starkt varumärke? Hur marknadsför man sitt företag eller organisation idag? Under dessa föreläsningar delar Jerry med sig av konkreta tips på hur du bygger ditt varumärke, får uppmärksamhet och förtroende samt för en dialog i sociala medier som konverterar till försäljning.
Tid: 60 min – 4 timmar
Pris:
fr. 29 000 kr

FÖRELÄSNINGAR
LANDSBYGDSUTVECKLING & DIGITALISERING >>

För tre år sedan valde jag att lämna mitt jobb som global marknadschef för att starta en verksamhet på landsbygden. 2017 fick jag pris som “Årets Landsbyggare” i Höga Kusten. Under denna föreläsning delar jag med mig av vad jag tror att landsbygden kan lära sig av företagsutveckling och mina bästa tips på hur vi kan digitalisera landsbygden.
Tid: 60 min – 4 timmar
Pris:
 fr. 29 000 kr

FÖRELÄSNING
ER FULLA POTENTIAL! >>

Framgångsrika företag har samsyn kring verksamhetens visioner och mål, ett väl fungerande samarbete mellan kollegor samt stamina – en drivkraft, uthållighet, fokus, disciplin och passion utöver det vanliga. Jerry ser till att ge ert företag en välbehövlig boost!
Tid: 60 min – 4 timmar
Pris: fr. 29 000 kr

FÖRELÄSNING
DET ÄR DIN TUR NU! >>

Jerry är flitigt anlitad av bland annat arbetsförmedlingen och arbetsmarknadsdagar runt om i Sveriges för att ge tips och energi till ungdomar som ska ta steget ut i arbetslivet eller kanske söker just sin väg framåt.
Tid: 60 – 90 min
Pris:
 25 000 kr

FÖRELÄSNING
ENTREPRENÖRSKAP >>

Många företagare sliter dygnet runt men kommer inte vidare medan andra skapar tillväxt. Vad krävs egentligen för att ta företaget till nästa nivå? Under föredraget går jag igenom de faktorer som skapade tillväxt inom Unilever, Fjällräven och nu senast FriluftsByn.
Tid: 60 – 180 min
Pris:
 fr. 25 000 kr

Så marknadsför ni er i det nya medielandskapet!
Marknadsföring En Ny Era >>

Grunden i all destinationsutveckling!
När destinationer växer >>

Så får ni uppmärksamhet och bygger förtroende som leder till besök!
Platsmarknadsföring >>