forelasning jerryengstrom

Vad vill ni utvecklas inom?

JerryEngstrom forelasning

BYGG ETT STARKT VARUMÄRKE
– Så gör du för att lyckas!

Under detta väldigt uppskattade föredrag går jag igenom hur jag varit med och byggt upp några av Sveriges mest populära varumärken. Jag varvar teori med praktiska exempel och ger konkreta tips som gör att du kan sätta igång med ditt förbättringsarbete direkt du kommer hem.
OM FÖREDRAGET: Bygg ett Starkt Varumärke >>
Case: Guldnyckeln
Case: Varumärkesdagen >>

forelasning med jerry engstrom

ENTREPRENÖRSKAP
– Fem steg som förverkligar din dröm!

Jag brinner för att göra drömmar till veklighet och under detta föredrag går jag igenom hur just du kan förverkliga din dröm. Mina föredrag om Entreprenörskap har fått fantastisk respons då jag ger konkreta framgångsexempel och går igenom fem steg som kommer hjälpa dig ta dig dit du vill.
OM FÖREDRAGET: Entreprenörskap >>
Case: Destination Jobb >>
Case: Ledarskapsdagen >>

jerry engstrom forelasning marknadsforing

PLATSMARKNADSFÖRING
– Vad varje turistentreprenör bör veta!

De gula lapparnas tid är över. Idag krävs en ett helt nytt arbetssätt för att locka turister till just din destination eller attraktion. Jag varvar teori med praktiska tips som passar både etablerade och nystartade destinationer och entreprenörer.
OM FÖREDRAGET: Platsmarknadsföring >>
Case: Future Watch >>
Case: Destinationsdagen >>

jerry engstrom forelasning

SOCIAL MEDIA
– Så kommer du igenom bruset!

Alla som jobbar med kommunikation måste idag förstå och nyttja de sociala kanaler och plattformar som finns tillhands, utveckla affären och sy ihop både konvergering och integration mellan digitalt och analog. Jag hjälper er att komma igång eller ta nästa steg.
OM FÖREDRAGET: Social Media >>
Case: Svenska Institutet 4/12 2016

jerry engstrom

INSPIRERAS & UTVECKLAS!

Känner du att ditt varumärke borde kunna bli än mer omtyckt? Vill du hitta inspiration och konkreta tips på hur du kan ta ditt företag till nästa nivå eller kanske börja förverkliga dina drömmar? Eller har du insett att det är dags att ta sociala medier på allvar och vill ha hjälp att komma igång på allvar? Då har du kommit rätt. Gör som många andra som vill utveckla sin verksamhet  – boka in mig på ett föredrag och ta nästa steg!

Bra! Läser du även detta så verkar du mena allvar. Låt mig först berätta att jag under 12 år har arbetat som marknadschef och byggt varumärken från grunden. På det multinationella livsmedelsföretaget Unilever fick jag varumärken att växa och hyllades av branschen som en av Sveriges bästa marknadschefer. Under min tid som Global Marknadschef för friluftsföretaget Fjällräven gick vi från Sveriges 183:e mest populära företag till det 6:e (efter bland annat IKEA och Google) och flerdubblade även omsättningen. Dagens Media kallade oss för  “Bäst i Norden på Varumärkesvård” och varumärkesarbetet har därefter prisats flertalet gånger. (Läs mer: Marknadschefen Jerry Engström)

Idag bygger jag tillsammans med några av de ledande friluftsföretagen upp FriluftsByn, en mötesplats för naturintresserade människor från hela världen. Satsningen har rönt uppmärksamhet runt om i världen och vi arrangerar redan några av Europas mest populära friluftsäventyr.

Så hur bygger man framgångsrika varumärken och förverkligar sina drömmar?
Vet du vad, det är just det jag kan och delar med mig av under inspirerande former.  Jag varvar teori med egna erfarenheter och ger konkreta tips på hur man själv kan stärka sitt varumärke eller förverkliga sina drömmar. Tipsen är så konkreta att du kan sätta igång direkt efter föredraget. Tack vare denna kombination anlitas jag av allt från stora Varumärkesdagar och Ledarskapsdagar med hundratals deltagare till mindre föredrag för destinationer, företag och skolor.

När vill du att jag kommer förbi er?
Kolla in de olika föredragen nedan och när ni väl bestämt er kan du klicka vidare här:
– Nej, vi har koll på allt. Ta mig till Aftonbladet. >>
– Ja, vill vi utvecklas som föredrag/destination/organisation! >>

Sist men inte minst. 
Arvodet för föredraget går oavkortat till att bygga en föreläsningssal i FriluftsByn. Här kommer vi bland annat hålla utbildningar inom friluftsliv, kultur och miljö.

Exempel på föredrag

TILLBAKA TILL STARTSIDAN >>