FÖRELÄSNINGAR

Söker du en inspirerande och kanske lite provocerande föreläsare till nästa kick-off eller temadag? En person som inte bara kan förklara de bakomliggande faktorerna till utveckling utan även varit med och lett företag och platser till att bli bland de mest omtyckta i Sverige? En person som arbetat med företag som de flesta kan relatera till och som kan sammanfatta de faktorerna som lett fram till dessa företags popularitet? Om ämnet är företagande, destinationsutveckling, entreprenörskap eller varumärkesbyggande så kan jag nog vara rätt person.

15 års erfarenhet på en timma
Under mina föredrag delar jag med mig av min kunskap och erfarenheter samt ger konkreta bevis och tips på vad som lett fram till framgångar hos Unilever, Fjällräven och Höga Kusten. Föredragen gör sig bäst mellan 40 och 90 minuter men kan självklart kortas ner eller förlängas med fler exempel och tips.

Vill du jag ska fokusera på något särskilt?
Några uppdragsgivare vill att jag fokuserar lite extra på något område där man vet att man har lite extra utvecklingspotential. Det kan vara vikten av eget ansvar eller att man vill öka samarbetet inom ett företag eller en region. Då lägger jag självklart mer vikt på just det området. Nedan kan du läsa mer om mina populära föreläsningar samt vilka som anlitat mig för respektive typ av föredrag.

Arvodet går till att vidareutveckla FriluftsByn. En passion och en dröm om att skapa en mötesplats för friluftsfolk från hela välden – erfarna äventyrare som nyfikna nybörjare. 

FLER FÖRELÄSNINGAR

(Klicka på bild för tips och mer information.)

FÖRELÄSNING
DESTINATIONS-
UTVECKLING

Det finns en enorm potential för Svenska destinationer och upplevelseföretag om man skapar en samsyn, särskiljning och samarbeten. Detta är ett föredrag som alla som arbetar med turism bör lyssna till för att ta nästa steg i sin utveckling.
Föredrag: Destinationsutveckling >>

FÖRELÄSNING
NÄR FÖRETAG VÄXER

Många företag stannar med tiden upp och blir mätta istället för att behålla hungern och utvecklas. Detta föredrag ger nytändning och energi samt lyfter frågor som är viktiga men ibland sopas under mattan. Det är allas ansvar om företaget ska lyckas är temat som genomsyrar föredraget.
Föredrag: När företag växer >>

FÖRELÄSNING
ENTREPRENÖRSKAP

Många företagare sliter dygnet runt men kommer inte vidare medan andra skapar tillväxt. Vad krävs egentligen för att ta företaget till nästa nivå? Under föredraget går jag igenom de faktorer som skapade tillväxt inom Unilever, Fjällräven och nu senast FriluftsByn.
Föreläsning: Entreprenörskap >>

FÖRELÄSNING
BYGG DITT VARUMÄRKE

Hur bygger man egentligen ett starkt varumärke? Under denna föreläsning blandar jag teori med egna erfarenheter och går igenom åtta beståndsdelar som tillsammans skapar förutsättningarna för ett hållbart varumärkesarbete.
Föreläsning: Varumärkesbyggande >>

INSPIRATION FÖR FÖRETAG

Framgångsrika företag har samsyn kring verksamhetens visioner och mål, ett väl fungerande samarbete mellan kollegor samt stamina – en drivkraft, uthållighet, fokus, disciplin och passion utöver det vanliga. Jerry ser till att ge ert företag en välbehövlig boost!
Läs mer: Inspiration för företag >>

INSPIRATION FÖR UNGA

Jerry är flitigt anlitad av bland annat arbetsförmedlingen och arbetsmarknadsdagar runt om i Sveriges för att ge tips och energi till ungdomar som ska ta steget ut i arbetslivet eller kanske söker just sin väg framåt.
All info: Inspiration för unga >>