PERSONLIGT MÖTE

Vill du att vi sitter ner och fokuserar på ditt företag eller dina drömmar? Bollar tankar och idéer och bygger vidare på vad som redan gjorts och det som kan utvecklas? Toppen, hör av dig så ser vi till att boka in ett personligt möte på fyra timmar. Du väljer om du vill att vi ser över och förfinar varumärket, strategin, handlingsplanen eller marknadsföringen eller en kombination.

Då jag just nu är inbokad på många föredrag och workshops runt om i Sverige har företag som deltagit i workshops förtur till personliga möten.

Känner du att du mer behöver hjälp med att bygga från grunden än förfina något som redan finns bör du överväga en workshop men det kan vi ta när vi hörs.

Utmärkt för: Lednings- eller styrgrupp som vill vässa sitt varumärke, strategi, handlingsplan eller marknadsplan.
4 timmar: 15 000 kr ex moms*
*Eventuella resor och boendekostnader tillkommer

“Vill du förbättra ditt varumärke eller vässa din strategi eller marknadsplan är detta verkligen att rekommendera.”
Mia Karlsson, VD Höga Kusten Turism

VARUMÄRKE

Vi kan igenom grundstenarna i ditt varumärke och se hur vi kan förstärka det som redan finns och vad som kan behöva tillföras.

STRATEGI

Vi kan se över din strategi och diskuterar hur du kan fokusera dina resurser och tid på åtgärder som ger bäst tillväxt.

HANDLINGSPLAN

Känns det som du har lite för mycket att göra? Lugn, tillsammans kan vi sätta ihop en effektiv handlingsplan som ger en tydlig överblick över vilka aktiviteter som ska göras samt hur, av vem, när och varför de ska göras.

MARKNADSPLAN

Har du fastnat i samma sätt att marknadsföra ditt företag eller organisation? Då träffas vi och ser över din plan och hur du kan förfina den för att få mer effekt.