INSPIRATION FÖRETAG

Ett vinnande företag har samsyn kring verksamhetens visioner och mål, ett väl fungerande samarbete mellan kollegor samt stamina – drivkraft, uthållighet, fokus, disciplin och passion utöver det vanliga. Anlita Jerry för en föreläsning eller kortare workshops till nästa konferens, kick-off eller verksamhetsmöte och ge ditt företag en välbehövlig boost!

WORKSHOP
ER FULLA POTENTIAL

Framgångsrika företag har samsyn kring verksamhetens visioner och mål, ett väl fungerande samarbete mellan kollegor samt stamina – en drivkraft, uthållighet, fokus, disciplin och passion utöver det vanliga. Under dessa tre timmar blandar vi inspirerande exempel med övningar där ni själva hittar nycklarna till er framtida tillväxt.

Pris: 20 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: 3 timmar.
Mer information om Workshopen:

Er fulla potential >>

FÖRELÄSNING
NÄR FÖRETAG VÄXER

Många företag stannar med tiden upp och blir mätta istället för att behålla hungern och utvecklas. Detta föredrag ger nytändning och energi samt lyfter frågor som är viktiga men ibland sopas under mattan. Det är allas ansvar om företaget ska lyckas är temat som genomsyrar föredraget.

Pris: 19 900 :- ex moms, resa och boende.
Tid: 60 – 90 min
Mer information om föredraget:
När företag växer >>

“BOLLA IDEÈR”
PERSONLIGT MÖTE

Vill se och fullt fokusera på ditt företag eller dina drömmar? Bollar tankar och idéer och bygger vidare på vad som redan har gjorts och se över vad som kan utvecklas? Antingen ses vi helt förutsättningslöst eller så väljer vi ett fokusområde. Klicka vidare för att se hur jag kan hjälpa just er.

Pris: 15 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: 4 timmar
Mer information:

Personligt Möte >>