PERSONLIGT MÖTE

Ge dig själv, ditt företag eller er destination en välbehövlig boost. Vi sätter oss ner och fokuserar på just era visioner, mål och drömmar. Vi bollar tankar och idéer och bygger vidare på vad som redan gjorts och det som kan utvecklas.

Har du fler som du tror är intresserade av att ta sitt företag vidare kan det vara värt att överväga en workshop men det kan vi diskutera när vi får kontakt. 

Utmärkt för: Lednings- eller styrgrupper, destinationer och regioner som vill vässa sitt varumärke, strategi, handlingsplan eller marknadsplan.

Alternativ 1: 1 timma telefon där du får förberedande uppgifter + 3 timmar inläsning på förberedelsematerial och egen research + 8 timmar möte.
Pris: 
39 000:- ex moms, resa och boende.

Alternativ 2: Ses 4 timmar utan förberedande uppgifter men med en tre timmar inläsning.
Pris: 25 000 kr ex moms resa och boende.

“Vill du förbättra ditt varumärke eller vässa din strategi eller marknadsplan är detta verkligen att rekommendera.”
Mia Karlsson, VD Höga Kusten Turism

VARUMÄRKE

Vi kan igenom grundstenarna i ditt varumärke och se hur vi kan förstärka det som redan finns och vad som kan behöva tillföras.

STRATEGI

Vi kan se över din strategi och diskuterar hur du kan fokusera dina resurser och tid på åtgärder som ger bäst tillväxt.

HANDLINGSPLAN

Känns det som du har lite för mycket att göra? Lugn, tillsammans kan vi sätta ihop en effektiv handlingsplan som ger en tydlig överblick över vilka aktiviteter som ska göras samt hur, av vem, när och varför de ska göras.

MARKNADSPLAN

Har du fastnat i samma sätt att marknadsföra ditt företag eller organisation? Då träffas vi och ser över din plan och hur du kan förfina den för att få mer effekt.