“Jerry ger ungdomar ovärderliga tips inför arbetslivet och visar på att det är upp till dem om något skall hända.”
Monica Krenchel, Arbetsförmedlingen

“En riktig motivationsboost! Med hög energi delar Jerry med sig av sina erfarenheter och många bra tips som kan inspirera unga att ta nästa steg”
Felicia Söderstedt, Destination Jobb

“Alla ungdomar som ska ta steget ut i arbetslivet borde få lyssna på Jerry. Det här var riktigt riktigt bra!”
Madelene Hall, Ung Framtid

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING FÖR UNGA

Våra ungdomar är fantastiska, ingen kan påstå något annat. De är nytänkande och utmanar normer. De vill bli sedda som individer och har ofta så mycket energi att den snarare är svår att rikta och fokusera. Det är grymt!

Men det finns även saker som de måste ta till sig om de ska kunna skaffa sig det där drömjobbet eller starta eget. Under denna föreläsning blandar jag pepp med rejäla spakar i rumpan. Allvarliga råd med mer avslappnade tips. Vi pratar rädslor och trygghet, hur man kan tänka och agera om allt känns lite rörigt men även hur man behöver ta det där första steget. Helt enkelt massa konkreta tips som ger energi varvat med allvar och skratt.

Hur går vi vidare? Kontakta mig så pratar vi ihop oss och gör en plan. Jag stannar även väldigt gärna kvar efter föreläsningen för individuella samtal med ungdomar. Det brukar även bli väldigt lyckat om jag “bryggar” föreläsningen med de verktyg och initiativ som ni sitter på. På så sätt kan föreläsningen avslutas med ett diskret överlämnande till just er verksamhet vilket är bra för både er och ungdomarna.

Föreläsningen lyfter vikten av:
– Att tro på sig själv. Det kommer gå bra.
– Hitta sitt intresse, men inse att man faktiskt kan ändra sig.
– Sätta igång och göra sitt bästa.
– Inse att det är ok att “misslyckas”
– Vikten av tålamod, diciplin och skoj.
+ 8 konkreta tips vad man gör när man får praktik eller sitt första jobb.

Utmärkt för: Arbetsmarknadsdagar, Arbetsförmedlingar, Ungdomssatsningar etc.
Pris: 25 000 kr ex moms (resor och ev. boende tillkommer)

DESTINATION JOBB
Örnsköldsvik – 14:e Okt 2015

Destination Jobb lockar årligen över 600 elever från Örnsköldsviks kommun. Jag var huvudtalare där fokus låg på att förbereda ungdomarna för arbetslivet. Att en känsla av att allt är möjligt, men man samtidigt måste anstränga sig och inse att det ibland är läskigt.
www.destinationjobb.se

TILLVÄXTNYCKELN 
Örnsköldsvik – 1:a Mars 2016

Tillväxtnyckeln är en satsning av bland annat Arbetsförmedlingen, Örnsköldsviks Kommun, Företagarna och Industrigruppen. Syftet är att knyta samman unga arbetssökande med företag med tillväxtpotential. Jag anlitades som huvudföreläsare där jag gav konkreta tips till arbetssökande vad de bör tänka på för att öka chanserna till sitt första jobb.
www.tillvaxtnyckeln.se 

MÖJLIGHETERNAS DAG 
Östersund – 23:e Mars 2017

Möjligheternas dag arrangeras av Arbetsförmedlingens projekt Ung framtid och syftar till att låta unga träffa morgondagens arbetsgivare och arbetsgivare att möta potentiella medarbetare, allt under lediga former. Rapparen Petter föreläste medan jag anlitades till att leda dagen, gruppdiskussioner och paneldebatter.
Möjligheternas Dag >>

UNG FRAMTID
Hudiksvall – 4:e April 2017

Ung framtid är en satsning för att hjälpa unga mellan 16 och 24 år att bli mer attraktiva på arbetsmarknaden. Jag anlitades som huvudföreläsare samt även för individuella samtal med arbetssökande.
Ung Framtid >>

TILLVÄXTNYCKELN
Örnsköldsvik – 12:e September 2017

Efter en väldigt lyckad tillställning 2016 där arbetssökande ungdomar och arbetsgivare fick energi och såg nya möjligheter är jag återigen bokad till Tillväxtnycken. Det finaste betyg man kan få.
Tillväxtnyckeln >>

DITT FÖRSTA JOBB ELLER PRAKTIKPLATS?

Så får du en bra start >>