FÖRELÄSNING: EN LEVANDE LANDSBYGD

En otroligt populär föreläsning som hyllats av åhörare från hela Sverige – såväl kommuner, företagare och organisationer. Denna föreläsning tangerar föreläsningen “Destinationsutveckling” men lägger än mer fokus på just landsbygdens möjligheter.

Under föreläsningen går vi igenom grunden till vad som får en landsbygd att växa – Samsyn, Särskiljning och Samarbete. Föreläsningen är fylld med inspirerande exempel och konkreta tips på hur man går tillväga för att lägga grunden till en levande landsbygd – tillsammans. Föreläsningen ger framtidstro och konkreta modeller som är enkla att ta till sig av men ger stor effekt när de väl utförs. Kort och gott en perfekt energi-injektion under landsbygdsdagar och liknande sammankomster där man vill ta nästa steg i utvecklingen.

Föredraget lyfter vikten av:
1) Samsyn – Så skapar ni en enad vision med konkreta mål. 
2) Särskiljning – Så tar ni er genom bruset. 
3) Samarbete – Tillsammans för en levande landsbygd.

Utmärkt för: Landsbygdsdagar, landsbygdskonferenser och liknande sammankomster där fokus ligger på att utveckla landsbygden.
Pris: 25 000 kr ex moms (resor och ev. boende tillkommer)
Kombinera gärna med föreläsningen: Digitalisera Landsbygden >>

Det här var otroligt lyckat! Jerry borde vara en stående punkt på samtliga landsbygdskonferenser i Sverige! Visionärt, konkret och fulladdat med tips som levereras i högt tempo och med en verklig passion för landsbygdsutveckling. Mycket inspirerade!
Annicka Gunnarsson, projektledare för Landsbygdsdagarna 2017

Det här var riktigt bra. Perfekt innehåll med konkreta tips och relevanta exempel på vi hur vi kan skapa en levande landsbygd.
Nicklas Franzen, Nyköping Kommun.

NATIONELLA LEADERTRÄFFEN
Sollefteå – 16-17:e Maj 2017

Den Nationella Leaderträffen 2017 hade temat “Drivkraft på Landsbygden”. Jag anlitades att inspirera och ge konkreta tips och exemple till de 150 deltagarna. Föreläsningen blev ordentligt uppskattad och i summeringen var föreläsningen en av höjdpunkterna.

LANDSBYGDSDAGARNA
Oskarshamn – 27-28:e Okt 2017

Under prisutdelningen av Placebrander of the Year i Stockholm blev jag inbjuden för att dela med mig av mig av min syn på hur fler regioner och turismentreprenörer bör arbeta för att få tillväxt.
Läs mer: Landsbygdsdagarna >>

FÖRELÄSNINGAR:

WORKSHOPS:

TIPS:

LANDSBYGDSUTVECKLING: