WORKSHOP: ER FULLA POTENTIAL

Vad är det som gör att vissa företag går från att vara en i mängden till att plötsligt växa och bli otroligt omtyckta? Om du tar dig tid att analysera de framgångsrika företagen kommer du märka att de flesta uppfyller tre viktiga och basala kriterier. De har samsyn kring verksamhetens visioner och mål, ett väl fungerande samarbete mellan kollegor samt stamina – en drivkraft, uthållighet, fokus, disciplin och passion utöver det vanliga.

Under dessa tre timmar varvar vi föreläsning med arbetsmoment där ni tillsammans hittar just era nycklar till tillväxt. Efter dagen har ni skapat en förbättrad samsyn, lagt grunden till bättre samarbete och fått en påminnelse om vikten av passion och uthållighet.

 

DE TRE MOMENTEN:

1) Samsyn
2) Samarbete 
3) Stamina

Utmärkt för: Företag och organisationer som vill skapa skapa samsyn och ge företaget en energikick som gör att ni tillsammans kan ta er till nästa nivå.
Tid: 3 timmar
Pris: 35 000 kr ex moms (Ev. resor och boendekostnader tillkommer)

“Det finns en otrolig potential i de flesta företag. Med samsyn, samarbete och en rejäl dos stamina kan den nyttjas till fullo. Under tre timmar hjälps vi åt att hitta era möjligheter.”
Jerry Engström
Denna föreläsning och workshop är en vidareutveckling och en fördjupning av den populära föreläsningen “När Företag Växer“.
Jerry Engström

I.SAMSYN

Framgångsrika företag har en samsyn som resulterar i ett fokuserat arbete i alla delar av organisationen. Samsyn samlar företaget bakom en inspirerande vision och ger en riktning i arbetet. Det skapar idéer för affärsutveckling och blir en gemensam plattform för nätverkande.

II.SAMARBETE

Framgångsrika företag inser vikten av samarbete. Medarbetare ser sin roll i helheten och bidrar med sin kompetens, talang och drivkraft samtidigt som man utmanar och uppmuntrar sig själv och sina kollegor för att skapa en passionerad arbetsplats med förutsättningar för tillväxt. 

III.STAMINA

För att uppnå exceptionella resultat som tar er förbi era konkurrenter krävs en mental och fysisk styrka som gör att ni under en längre tidsperiod orkar genomföra det som krävs för att uppnå företagets mål. Stamina hjälper till att nå resultaten utan att tappa fokus eller tröttna för snabbt. 

GRUPPARBETE

GRUPPDISKUSSIONER

INSPIRATION

ALLA FÖRETAG BORDE ANLITA JERRY!

“En workshop var mitt i prick. Vi anlitade Jerry för Skanskas årliga verksamhetsträff med en målstättning att få en större samsyn mellan avdelningarna, ett närmre samarbete mellan våra olika kontor samt få ny energi. Allt detta uppnåddes med råge. Jag skulle verkligen rekomendera alla företag att bjuda in Jerry för ett arbetsmöte.”
Johan Eriksson, Produktionschef Skanska.

“DET HÄR VAR SUCCÈ”

“Succé! Vi anlitade Jerry till Ahlsells Verksamhetsträff och oj vilken kväll det blev. Tre timmar fyllda med öppna och ärliga dialoger. Nu är vi laddade att ta företaget till nästa nivå!”
Jenny Sandin,
Butikschef Ahlsells Sundsvall.

“EN ÖGONÖPPNARE”

“Det här var precis vad vi behövde. Tid att sätta oss ner och tillsammans gå igenom vår vision och strategi och hur varje medarbetare kan och måste bidra för att vi ska ta nästa steg. Det här var nog en ögonöppnare för många.”
Link Arkitektur

WORKSHOP
ER FULLA POTENTIAL

Framgångsrika företag har samsyn kring verksamhetens visioner och mål, ett väl fungerande samarbete mellan kollegor samt stamina – en drivkraft, uthållighet, fokus, disciplin och passion utöver det vanliga. Under dessa tre timmar blandar vi inspirerande exempel med övningar där ni själva hittar nycklarna till er framtida tillväxt.

Pris: 25 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: 3 timmar.
Mer information om Workshopen:

Er fulla potential >>

FÖRELÄSNING
NÄR FÖRETAG VÄXER

Många företag stannar med tiden upp och blir mätta istället för att behålla hungern och utvecklas. Detta föredrag ger nytändning och energi samt lyfter frågor som är viktiga men ibland sopas under mattan. Det är allas ansvar om företaget ska lyckas är temat som genomsyrar föredraget.

Pris: 25 000:- ex moms, resa och boende.
Tid: 60 – 90 min
Mer information om föredraget:
När företag växer >>

“BOLLA IDEÈR”
PERSONLIGT MÖTE

Vill se och fullt fokusera på ditt företag eller dina drömmar? Bollar tankar och idéer och bygger vidare på vad som redan har gjorts och se över vad som kan utvecklas? Antingen ses vi helt förutsättningslöst eller så väljer vi ett fokusområde. Klicka vidare för att se hur jag kan hjälpa just er.

Pris: 25 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: 4 timmar
Mer information:

Personligt Möte >>