FÖRELÄSNING: NÄR FÖRETAG VÄXER

Vad är det som gör att företag går från att vara en i mängden till att plötsligt växa och bli otroligt omtyckta? Under detta föredrag går jag igenom de gemensamma framgångsfaktorerna som gjorde att Dove Hudvård slog samtliga konkurrenter och att Fjällräven gick från Sveriges 186:e till 3:e mest populära varumärke på tre år. Faktorer som gjort att Höga Kusten plötsligt är Sveriges snabbast växande destination och FriluftsByn på tre år blev en samlingsplats för Svenskt friluftsliv. 

Alla måste ta sitt ansvar!
Det fem framgångsfaktorerna går att applicera på de flesta företag och organisationer och föredraget är fyllt med praktiska exempel. Föredraget lägger även stor vikt på det ansvar man har som både medarbetare och chef, helt enkelt hur alla måste bidra för att ta företaget till nästa nivå.

Inspireras och utmanas
Oavsett om du är ett multinationellt bolag eller ett nystartat företag kommer ni hitta inspiration i detta föredrag. Välkommen till hemligheterna som gjort att jag hyllats som Sveriges bästa marknadschef och bästa platsmarknadsförare. Välkommen att inspireras och utmanas till att ta ert företag till nästa nivå.

Fem framgångsfaktorer:
1) Samsyn kring vision, värderingar och målsättning.
2) Passion i alla led 
3) Disciplinerat och uthålligt arbete. 
4) Starka nätverk.
5) Ge något tillbaka.

Utmärkt för: Företagardagar, Ledarskapsdagar, Inspirationsdagar och Kick-offer.
Pris: 25 000 kr ex moms (Ev. resor och boendekostnader tillkommer)

“En inspirerande föreläsning full av klokheter. Jerry  lämnar oss fulla med energi och en känsla av att allt är möjligt om vi hjälps åt.”
Royal Canin

Jerry inspirerar, utmanar och levererar med tydlighet vad som krävs av dagens företag för att sticka ut ur mängden.
Ledarskapsdagen.

Tidigare kunder: Tillväxtnyckeln, SKANSKA, Arbetsförmedlingen Luleå, Arbetsförmedlingen Umeå, Arbetsförmedlingen Östersund, Mondi Group, Royal Canine, Crambo, SEB Umeå, Kramfors Kommun.

LEDARSKAPSDAGEN
Örnsköldsvik – 28:e Okt 2015

Tillsammans med OS-mästaren Lars Frölander och Moderaternas chefsstrateg Per Schilingman föreläste jag om hur företag tar steget till mästarklass.

ARBETSFÖRMEDLINGEN
Umeå, 4:e Dec 2015

Under Arbetsförmedlingen Örnsköldsviks vinterkonferens berättade jag min syn på hur man skapar ett vinnande team och hur företag växer. Detta blev startskottet för ett halvår långt samarbete.
Om företaget: Arbetsförmedlingen >>

SKANSKA
Örnsköldsvik – 29:e Jan 2016

Jag bjöds in till Skanskas Norrländska årliga konferens där jag berättade om min syn på företagande med fokus på hur viktigt det är med lagkänsla och modet att våga ta kalkylerade risker.
Om företaget: Skanska >>

ÖRNSKÖLDSVIK AIRPORT
Örnsköldsvik – 27:e Feb 2016

Jag blev inbjuden till Örnsköldsvik Airports årliga konferens för att dela med mig av min syn på företagande. Detta resulterade till en fortsatt dialog gällande positionering av en flygplats.
Om företaget: Örnsköldsvik Airport >>

ARBETSFÖRMEDLINGEN
Östersund – 9:e Mars 2016

Efter ett uppskattat föredrag i Örnsköldsvik blev jag inbjuden till Regionskontoret i Östersund för att dela med mig av min syn på vad som gör företag framgångsrika.
Om företaget: Arbetsförmedlingen >>

MONDI GROUP
Kramfors, 22:a April 2016

Mondi Group är ett av världens främsta papperstillverkare. Jag blev inbjuden till deras årliga sommarkonferens för att prata om hur man tar ett företag till nästa nivå.
Om företaget: Mondi Group >>

CLAVISTER
Örnsköldsvik – 13:e Maj 2016

Clavister skapar avancerade brandväggar för nätverk. Jag blev inbjuden som föredragshållare på deras årliga konferens samt till kvällens informella diskussioner för att dela med mig av mina erfarenheter.
Om företaget: Clavister >>

ARBETSFÖRMEDLINGEN
Luleå – 26:e Maj 2016

Efter uppskattade föredrag i Umeå och i Östersund blev jag inbjuden till Luleåkontoret för att även där inspirera och dela med mig av min syn på vad som gör företag framgångsrika.
Om företaget: Arbetsförmedlingen >>

KRAMBO
Kramfors – 7:e Juni 2016

Krambo är ett kommunägt bostadsföretag som äger, förvaltar och hyr ut lägenheter och lokaler. Jag blev inbjuden till deras årliga sommarkonferens för att prata om hur företag växer.
Om företaget: Krambo >>

SEB UMEÅ
Skuleberget – 7:e Juni 2016

Ledningsgruppen för SEB i Örnsköldsvik och Umeå bjöd in mig på sin årliga sommarträff för att inspirera och dela med mig av mina erfarenheter kring företagsutveckling.
Om företaget: SEB >>

ROYAL CANIN
FriluftsByn, 14-16:e Juni 2016

Royal Canin lade sin årliga säljkonferens i FriluftsByn. Under tre dagar blandades föredrag och workshops med härliga naturupplevelser och diskussionskvällar vid lägerelden.
Om företaget: Royal Canin >>

VILDMARKSDATA
FriluftsByn, 12-14:e Okt 2016

Vildmarksdata lade sin årliga konferens i FriluftsByn. Vi blandade föreläsningar och workshops kring affärsutveckling med vandring, paddling och klättring samt sena kvällar vid lägerelden.
Om företaget: Vildmarksdata >>

LINK ARKITEKTUR
FriluftsByn – 26:e Okt 2016

Link Arkitekturs Umeåkontor lade två inspirationsdagar i FriluftsByn. Vi inledde med en föreläsning innan vi fortsatte med workshop i FriluftsByns Toppstugan. Dag två spenderades i naturen.
Om företaget: Link Arkitektur >>

TILLSAMMANS SKAPAR VI FRAMGÅNG

Det finns flera faktorer som måste samverka för att göra ett företag framgångsrikt. Min erfarenhet är dock att den ostridigt främsta resursen till framgång är kollegorna man har kring sig. Med det sagt så börjar allt arbete med att skapa en samsyn kring vision, värderingar och målsättning. Det svåraste i detta skede är ofta att våga fokusera sina insatser. Detta har alltid varit det första steget i de företag jag gått in i – oavsett om det handlar om multinationella bolag som Unilever, för ett friluftsföretag som Fjällräven eller en dröm om att skapa en FriluftsBy.

Har man väl skapat samsyn är det viktigt att alla i företaget inser vikten av att varje dag – ja, varje dag – bidra med sin kompetens och drivkraft. Passion i samspel med disciplin och en klar vision gör att få saker kan stoppa er. Försök även att skapa en kultur där det är ok att “misslyckas”. Vill man vinna så måste man också riskera något, det är ett logiskt samband som sållar agnarna ifrån vetet.

Många av dagens framgångsrika företag är det av den enkla anledningen att de är bra på att nätverka. Nätverk kan förbättra både ert marknads- och säljarbete men även bistå med minst lika viktiga kompetensförsörjningen. Företag som ingår i nätverken stärker ofta varandra och vågar ofta anta större utmaningar än de skulle ha gjort annars.

Kan ni därefter hitta ett sätt att ge något tillbaka till omvärlden och de personer som gjort det möjligt för er att nå framgång – ja då kan ert företag bli ikoniskt. Om inte globalt så i alla fall i det område där ni verkar.

Under detta föredrag går vi på djupet kring dessa faktorer. Jag ger exempel på hur dessa faktorer bidragit till tillväxt inom allt från multionationella Unliever till Fjällräven och nu mitt nystartade upplevelseföretag FriluftsByn.

Detta föredrag brukar vara mycket uppskattat av samtliga inom företaget.
För några kan det vara ett hälsosamt uppvaknande för andra kan det vara den sista puffen till handling.

Låter detta intressant?
– Kontakta mig! >>

 

“VILL DU ÅKA MED ÄR DET DITT ANSVAR ATT BIDRA MED KOMPETENS OCH DRIVKRAFT”

“FRAMGÅNG ÄR ETT RESULTAT AV MÅNGA MÅNGA SMÅ SAKER SOM GÖRS BRA – OM OCH OM IGEN”

“VILL NI GÅ FORT – GÅ SJÄLVA. VILL NI GÅ LÅNGT – GÅ I SÄLLSKAP MED ANDRA”

WORKSHOP
ER FULLA POTENTIAL

Framgångsrika företag har samsyn kring verksamhetens visioner och mål, ett väl fungerande samarbete mellan kollegor samt stamina – en drivkraft, uthållighet, fokus, disciplin och passion utöver det vanliga. Under dessa tre timmar blandar vi inspirerande exempel med övningar där ni själva hittar nycklarna till er framtida tillväxt.

Pris: 25 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: 3 timmar.
Mer information om Workshopen:

Er fulla potential >>

FÖRELÄSNING
NÄR FÖRETAG VÄXER

Många företag stannar med tiden upp och blir mätta istället för att behålla hungern och utvecklas. Detta föredrag ger nytändning och energi samt lyfter frågor som är viktiga men ibland sopas under mattan. Det är allas ansvar om företaget ska lyckas är temat som genomsyrar föredraget.

Pris: 25 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: 60 – 90 min
Mer information om föredraget:
När företag växer >>

“BOLLA IDEÈR”
PERSONLIGT MÖTE

Vill se och fullt fokusera på ditt företag eller dina drömmar? Bollar tankar och idéer och bygger vidare på vad som redan har gjorts och se över vad som kan utvecklas? Antingen ses vi helt förutsättningslöst eller så väljer vi ett fokusområde. Klicka vidare för att se hur jag kan hjälpa just er.

Pris: 25 000 :- ex moms, resa och boende.
Tid: 4 timmar
Mer information:

Personligt Möte >>